Studentermedhjælper til digital kommunikation

Vi styrker og sætter fart på vores digitale kommunikation i KFUM-Spejderne og leder derfor efter en engageret studerende inden for kommunikation.

Af Mie Venøe Skjærbæk

Uanset, om du studerer multimediedesign, kommunikation, grafisk kommunikation, journalistik eller noget helt femte, leder vi efter en person, der kan producere kreativt digitalt indhold og har et skarpt øje for de nyeste tendenser, især på sociale medier som Instagram – så vores spejderaktiviteter bliver synlige for flere.

Dine opgaver:

  • Produktion af indhold – videoer, grafik og tekst – samt udvikling af koncepter til vores digitale platforme som web og sociale medier
  • Udvikling og støtte af digital kommunikation til medlemmer og lokale spejdergrupper
  • Vedligeholdelse og optimering af eksisterende digitale platforme
  • Samarbejde med vores grafisk designer om lay-out- og illustrationsopgaver.

Du får:

Vi tilbyder et udviklende og spændende studiejob 10-15 timer om ugen inden for digital kommunikation i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor der også kan forekomme aften- og weekendarbejde i forbindelse med samarbejde med frivillige.

Vil du vide mere?

Kontakt kommunikationschef Marie Oland Tanggaard på marie@kfumspejderne.dk eller på tlf. 21 25 58 45 for yderligere information om stillingen. Send din ansøgning og CV via linket senest den 8. august kl. 12.00. Vi afholder samtaler i uge 33 og 34.

Hvem er dine kollegaer?

Se, hvem der arbejder i kommunikationstemaet

,

Læs også

Menu