Vær med til at planlægge Landsmøde 2024

Er du god til tal? Kan du lide at arrangere events? Eller er du en haj til digital kommunikation? Så mangler vi dig i landsmødepatruljen!

Foto: Lasse Morch

Landsmødepatruljen er allerede i fuld gang med at planlægge dette års Landsmøde, som bliver afholdt på Houens Odde Spejdercenter d. 6. – 8. september. Men vi vil gerne være flere, og derfor søger vi dig, som kan hjælpe os med at få stablet et fantastisk landsmøde på benene.

Vi søger patruljemedlemmer til følgende opgaver:

·       Kommunikation: Er du god til at få ordene til at hænge sammen? Så er du lige den vi mangler til at kommunikere til spejderkammerater i hele landet, så vi kan blive flest mulige til Landsmøde 2024. Hvis du kan WordPress, er det endnu bedre.

·       Program: Er du fuld af gode idéer og glad for at planlægge? Hjælp os med at lave et program, der gør landsmødet til en fest.

·       Økonomi: Er du en haj til tal, og snakker du flydende Excel? Så kan du hjælpe os med at holde styr på budgettet til landsmødet.

Er du vores næste spejderkammerat?

Landsmødepatruljen er en blandet gruppe af spejdere fra hele landet. Vi arbejder for at levere et godt produkt til vores spejderkammerater, samtidig med at vi lærer noget nyt og har det sjovt, når vi mødes.

Vi mødes fast på korpsweekenderne på Houens Odde, og snakker derudover sammen online den første onsdag i måneden. Efterhånden som vi nærmer os landsmødet, må det påregnes, at vi skal mødes oftere.

Sådan kommer du med

Hvis vi har vækket din interesse, og du gerne vil høre mere – eller hvis du er klar på at hjælpe os – skal du sende en mail til lm24@kfumspejderne.dk senest d. 16/02. I mailen må du gerne skrive lidt om dig selv, og hvorfor du vil være en del af landsmødepatruljen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

, , , , , ,

Læs også

Menu