Kontingent i Medlemsservice gør medlemsbekræftelsen til en leg

Medlemsbekræftelsen er vigtig – og nem, hvis du bruger Medlemsservice til at opkræve kontingent.

Drenge, der klatrer i træ
Foto: Kasper Riising

Hvert år skal alle grupper bekræfte, at medlemmerne har betalt kontingent og at gruppen har afholdt generalforsamling osv. Det er vigtigt, at oplysningerne er så præcise som muligt, fordi tallene danner grundlag for korpsets ansøgning om driftstilskud fra DUF. Det kaldes også udlodningsmidler (tidligere kaldet tipsmidlerne) og udgør en stor del af korpsets samlede indtægter.

Jo flere medlemmer – des større tilskud

Der er stadig nogle enkelte grupper og distrikter, der mangler at gennemføre årets medlemsbekræftelse. Skulle det være aktuelt for dig, så skynd dig at få løst opgaven. Brug Vejledning til Medlemsbekræftelsen, som du finder på medlemsservice.nu/vejledninger 

Nemt, hvis kontingent går gennem Medlemsservice

Selve arbejdet med medlemsbekræftelsen er hurtigt overstået for det fleste. De grupper, der har styr på kontingentet og har afholdt generalforsamling efter reglerne, de kan løse opgaven nemt. 

Opgaven bliver endnu nemmere, hvis gruppen benytter Medlemsservice til at opkræve kontingent. Så dokumenteres betalingen nemlig direkte i systemet og er synlig, når du åbner medlemsbekræftelsen.

Martin Pedersen, kasserer i Langeskov Gruppe, fortæller her om oplevelsen:

“Vi har taget kontingentmodulet i Medlemsservice i brug sidste år og det betød, at jeg kom igennem medlemsbekræftelsen med ganske få klik. Medlemmernes kontingent stod allerede på listen derinde, så det var enkelt at se, om et medlem kunne bekræftes eller ej. Der er mange fordele ved at bruge Medlemsservice til kontingent, så jeg er glad for at vi tog springet sidste år”

Få hjælp til at komme i gang

KFUM-Spejderne har en ambition om, at så mange grupper som muligt benytter Medlemsservice til at opkræve kontingent. Der er god hjælp at hente til at komme i gang og få styr på opsætningen og indstillingerne.
Når I er klar, så skriv til Monica, projektleder for Medlemsservice, på monica@kfumspejderne.dk.
Så sørger hun for, at I kommer godt i gang.

Læs også

Menu