Husk at melde nye spejdere ind

– og opkræve kontingent via Medlemsservice. Det skal gøres i år, så alle medlemmer tæller med i medlemsopgørelsen.

Foto: Kasper Riising

Det er intet så fedt som at byde nye børn velkommen i KFUM-Spejdernes meningsfulde fællesskab, hvor de nye medlemmer får muligheden for at udvikle mod og tage ansvar sammen med deres spejderkammerater. Jo, måske er der en ting, der er endnu bedre. Nemlig at uddele årsstjerner til de spejdere, der har rygsækken fuld af gode spejderoplevelser og værdifulde kompetencer til at gøre en forskel her i verden.

Medlemsservice holder styr på børnene

Vi bruger Medlemsservice til at holde styr på medlemmerne og deres årsstjerner. Sørg derfor for at få børnene meldt ind så snart, de er klar. Brug gerne den online indmeldelsesblanket, som du finder et link til på gruppens stamkort i Medlemsservice. Del derefter linket med forældrene til de nye medlemmer, så kan de nemt skrive deres barn op.

Når et nyt medlem er meldt ind – så husk at få opkrævet kontingent. Det er forskelligt fra gruppe til gruppe, om nye medlemmer betaler for hele kvartalet, hele halvåret eller for den del af året, der er tilbage. Eller noget helt fjerde. Alle varianter kan fungere, men de nye medlemmer skal nå at betale minimum 75 kr. i år. Det er KFUM-Spejdernes minimumskontingent. På den måde kan deres medlemskab tælle med, når KFUM-Spejderne ansøger DUF om drifttilskud (det, vi kalder for tipsmidlerne).

Mange grupper bruger Medlemsservice til at opkræve kontingent. På den måde kan gruppen nemt opkræve kontingent fra de nye medlemmer allerede natten efter indmeldelse. Forældrene kan tilknytte et betalingskort til automatisk betaling i fremtiden. Gruppen er dermed sikret, at dokumentationen over for korpset og kommunen er i orden.

I er én time fra den automatiske løsning

Ønsker din gruppe også at tage kontingentdelen af Medlemsservice i brug? Så book en times onlinemøde med Monica, der er projektleder for Medlemsservice, på monica@kfumspejderne.dk Her bliver I guidet igennem opsætningen, og kontingentet kan køre med det samme.

Læs også

Menu