Opdatering af medlemsservice til efteråret

Til efteråret skal medlemsservice opdateres for at kunne leve op til sit ry som et tidssvarende system, der kan dække behovene i grupper, distrikter og den nationale organisation.

Linien Ud Nord 2023
Foto: Johny Kristensen

Medlemsservice I/S betjener alle grupper og kredse hos KFUM-Spejderne, Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, De grønne pigespejdere og Danske Baptisters Spejderkorps. Medlemsservice for de fire organisationer er bygget på en platform, der kaldes Odoo, og siden efteråret 2021 har vi været på version 12. Til efteråret 2023 opdateres platformen til version 15. Grundlæggende er systemet det samme som nu, men vi giver motoren flere hestekræfter og optimerer en række arbejdsgange. Styregruppen for Medlemsservice I/S er i gang med at forberede opgraderingen og ser frem til at kunne præsentere et opdateret system med en række nye funktioner.

Kom med på tester-holdet

Fra midten af maj får vi adgang til et testsystem og begynder at teste migreringen af data samt funktionalitet, og vi søger derfor efter frivillige, der vil teste Medlemsservice og hjælpe os med at melde tilbage, om alting virker og ser ud, som det skal. Vi leder efter mange forskellige slags testere, så du kan melde dig uanset, om du er erfaren gruppeleder, ny bæverleder, centermedarbejder eller andet. Vi har både brug for testere, der er vant til at arbejde i Medlemsservice eller andre it-systemer og testere, der ikke har erfaring i Medlemsservice. 

Meld dig som tester ved at skrive til Monica på monica@kfumspejderne.dk. I maj måned får du derefter mulighed for at deltage i et online opstartsmøde for testere, hvor du bliver klædt på til opgaven, får adgang til testsystemet og får info om, hvordan du melder tilbage på dine tests. Mødet finder sted tirsdag den 9. maj kl. 19-21.

Minimal forberedelse for grupperne

Efter sommerferien får alle gruppeledere, kasserere og andre brugere af Medlemsservice mere info om den kommende opdatering og en præsentation af de nye funktioner, som I kan glæde jer til. Indtil det nye system åbner i oktober, skal du blot bruge Medlemsservice helt, som du plejer. Der er ikke behov for særlig forberedelse eller andet. Selve opdateringen bliver gennemført omkring 1. oktober 2021.

Har du brug for hjælp, kontakt da supporten på medlemsservice@spejdernet.dk eller meld dig ind i support-gruppen på Facebook.

Meld dig som tester ved at skrive til Monica på monica@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu