Skal du have et sabbatår med dit spejderliv i fokus? Bliv Giv et år-spejder

Igen i år er der mulighed for at blive Giv et år-spejder – og der er stadig ledige stillinger på Spejdercenter CPH. Læs mere om Giv et år-spejder, og hvordan du kan søge her.

GEÅ tørklæde på sten ved solnedgang
Foto: Sara Lil-Jane Pedersen

Hvis du eller en spejder, du kender, lige er blevet student eller bare har brug for et år, der giver ekstra meget mening, så det nu du skal søge om at blive Giv et år-spejder (GEÅ). Vi søger unge mellem 18 og 24 år, som har lyst til at sætte spor og være med til at udvikle KFUM-Spejderne. Det er et år, hvor spejdermetoden er omdrejningspunkt for alt det, du laver. Du vil have en afvekslende hverdag, hvor der både er faste opgaver, men også rig mulighed for at arbejde med egne projekter.

I lighed med tidligere år er der to stillinger på Houens Odde Spejdercenter og to på korpskontoret i København. Stillingerne på Houens Odde er dog allerede besat. Fælles for alle stillinger er, at du indgår i et stærkt kollegafællesskab, hvor alle arbejder for at styrke og servicere KFUM-Spejderne på både langt og kortere sigt.

Som GEÅ får du betalt kost og logi samt lommepenge. På Spejdercenter CPH bor du sammen med den anden GEÅ i en lejlighed tæt ved grønne områder, og på Houens Odde bor du i en lejlighed sammen med fire internationale volontører.

De fire stillinger

På korpskontoret – Spejdercenter CPH 

Giv et år – kommunikation:
Er for dig, som blandt andet gerne vil lære mere om at planlægge og udføre kommunikation på sociale medier, grafisk design eller journalistik. 

Giv et år – aktivitet og udvikling:
Er for dig, som gerne vil lære mere om driftsstyring, aktivitetsdatabasen og være med til at udvikle aktivitetskoncepter.

På Houens Odde Spejdercenter (er besat)

Giv et år – Outdoor:
Er for dig, som godt kan lide at arbejde udendørs og gerne vil lære mere om vedligeholdelse af et større spejdercenter samt hjælpe med udførelse af aktiviteter på centeret.

Giv et år aktivitet og udvikling:
Er for dig, som gerne vil udvikle kompetencer inden for planlægning og afvikling af aktiviteter og teambuilding for firmaer og spejdergrupper.

Læs mere 

Vil du læse mere om de fire stillinger, og hvilke opgaver de har, eller er overbevist og bare gerne vil søge, så klik her.

, , ,

Læs også

Menu