SISEP 2023 er tilbage

The Scout International Student Exchange Program (SISEP) er efter tre års coronapause tilbage og er klar til at sende danske spejdere til Australien på udveksling i sommerferien 2023.

Foto: Therese Christiansen

Vil du på spejderudveksling til Australien i sommerferien 2023, få nye venner down under, opleve ny kultur og få en oplevelse for livet?

Kan du svare ja til ovenstående og er du spejder mellem 15 og 17 år, så er The scout international student Exchange programme (SISEP) måske noget for dig! SISEP er et internationalt samarbejde med spejderkorpset i Australien, som hvert år giver danske og australske spejdere mulighed for at opleve et andet land på tæt hold.

Som dansk spejder i alderen 15 til 17 år har du muligheden for at bo hos en jævnaldrende australsk spejder, gå i skole sammen med ham/hende og deltage i spejdermøder, -ture og -aktiviteter. Du kommer med andre ord helt tæt ind på livet af en australsk familie og ser sider af landet, som turisterne aldrig ser! Udvekslingen foregår i skolernes sommerferie, og du kommer til at være af sted i ca. 5 uger.

Ansøgningsfristen er allerede mandag den 23. Januar 2023!

Læs mere og find ansøgningsskemaet her

, ,

Læs også

Menu