Nyhedsbreve kommer fremover i ulige uger

Fra maj 2021 bliver KFUM-Spejdernes nyhedsbreve udsendt hver anden uge, mens den eksterne kommunikation styrkes.

Foto: Thomas Bang

Nyhedsbreve kommer fremover i ulige uger På kfumspejderne.dk kan du læse nyheder, der handler om alt fra gruppeværktøjer, organisatorisk nyt, tips til spejderarbejdet og meget mere. Vi vil fortsat lægge nyheder op løbende – det nye er blot, at nyhederne fra nu af lander i et samlet nyhedsoverblik i jeres mailboks hver anden uge – frem for hver uge, som det er tilfældet nu.

Fra nytåret er kommunikationsindsatsten på de sociale medier blevet styrket og KFUM-Spejderne er blevet mere synlige på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Det har vi gjort, fordi vi (også) rækker ud til potentielle spejdere og deres forældre, og fordi vi så gerne vil vise og fortælle til andre end os selv, hvad det gode spejderarbejde går ud på, og hvordan vi i naturen skaber meningsfulde fællesskaber for børn og unge.

Derfor får du nu endnu bedre mulighed for at følge KFUM-Spejderne på de sociale medier og i det store medielandskab. I takt med at kommunikationen styrkes på de sociale medier, skruer vi lidt ned for frekvensen af nyhedsbreve. Det betyder ikke, at du må undvære dit nyhedsbrev med stort samt småt fra organisationen, men fremover samles nyhederne i et nyhedsbrev hver anden uge.

Sådan udsender vi nyhedsbrevet

Fra maj 2021 udsender vi nyhedsbrevet torsdag i ulige uger. Grundet Kristi Himmelfartsdag bliver næste udsendelse af nyhedsbrevet onsdag den 12. maj 2021. Se her, hvordan du og gruppen kan bidrage med nyheder til kfumspejderne.dk og nyhedsbrevet: kfumspejderne.dk/indsend

Læs også

Menu