Praktikant til kommunikation efteråret 2021 søges

Vil du være med til at vise, hvordan det gode spejderarbejde udvikler robuste børn og unge? Og vil du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt? Vi søger lige nu en kommunikationspraktikant.

KFUM-Spejderne i Danmark søger en praktikant til kommunikationsteamet til efteråret 2021. Der er mulighed for at få masser af erfaring med kommunikationsarbejde i en stor frivillig organisation i udvikling. Du bliver en del af et fantastisk fællesskab med højt til loftet. Hos os kan du forvente et forløb med mange forskellige opgaver og ansvar med tæt sparring fra en erfaren konsulent.

I KFUM-Spejdernes kommunikationsteam arbejder vi med medlemskommunikation til korpsets mange frivillige, ekstern synlighed hos potentielle samarbejdspartnere samt pressearbejde.

Om dig

Vi leder efter en studerende med digital styrke, lyst til at kommunikere til og med frivillige og bidrage med faglige indspark samt med indgående interesse for kommunikation på sociale medier. Du er ikke bleg for at tage initiativ, og du trives med ansvar og en uformel omgangstone.

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse. Du kan både være studerende på bachelor- og kandidatniveau.
Læs hele stillingsopslaget her hvor du også kan sende en ansøgning. Ansøgningsfristen er 19. april 2021.

Søg eller del opslaget, hvis du kender den rette studerende.

Læs også

Menu