Foto: Christian Bloch

jem & fix partnerskab

jem & fix partnerskabet er et landsdækkende samarbejde mellem KFUM-Spejderne i Danmark og byggemarkedet jem og fix.  

Samarbejdet med jem & fix giver KFUM-Spejderne i Danmark mulighed for at styrke lokalsamfundet ved at skabe nyt, samt at fixe det eksisterende, på den måde kan vi efterlade verden en smule bedre end vi fandt den. Sådan understøtter partnerskabet KFUM-Spejdernes vision om, at vi sammen rykker verden - med vilje.

Partnerskabet er delt op i delprodukter:

Gør-det-selv’ mærke
Et spejdermærke for ulve og juniorer (8-12 år), der indeholder aktiviteter hvor børnene bliver udfordret til at skabe og bygge gennem leg og læring.  

Fælles synlighed
Gennem videoer og billeder vil samarbejdet vise hvordan man kan bygge op og skabe nyt, når man tager fælles ansvar.

Virale byggevideoer
Her samles de mest innovative og kreative spejdere for sammen at bygge spændende projekter. Processen filmes og deles for at motivere andre til selv at bygge.

‘Gør-det-selv’ dag
Her hjælper spejdergrupper, med at bygge og fixe, i deres lokalsamfund.

‘I fixer, vi støtter’- puljen
En pulje der deles ud til landets foreninger og klubber til deres gør-det-selv projekter. Fx. en spejdergruppe, der ønsker at fixe og forbedre deres hytte.

Lederuddannelse
En uddannelse til centrale ledere i KFUM-Spejdernes spejdergrupper og distrikter. Her kan man lærer af jem & fix om det gode købmandsskab, en kompetence der kunne være til stor gavn i spejderverdenen.

jemfix-logo_tilweb_800.jpg

Om partnerskabet

Partnerkabet med jem & fix har skaberlyst i højsædet.
Partnerskabet giver spejdere i hele andet mulighed for at engagere sig lokalt og gøre en forskel. En del af projektet går ud på at bakke op om de lokale spejdergrupper med fysiske materialer og rekruttering af nye spejdere til grupperne, så grupperne kan vokse og trives.

Partnerskabet løber fra 2015 til 2018.

Gør det selv - selv!

Her her du vejledninger til seks spændende ting, du selv kan bygge